Хеликоптерът, превозващ иранския президент Ибрахим Раиси, направил твърдо кацане, отчасти поради

...
Хеликоптерът, превозващ иранския президент Ибрахим Раиси, направил твърдо кацане, отчасти поради
Коментари Харесай

„Твърдо кацане на хеликоптера с иранския президент: медии разкриха подробности

Хеликоптерът, пренасящ иранския президент Ибрахим Раиси, направил твърдо кацане, частично заради мъгла в северния район на Източен Азербайджан, съобщи агенция Mehr.

„ Хеликоптерът, пренасящ президента, кацна на земята заради мъгливо време в северния район на Източен Азарбайджан “, се споделя в отчета.

Журналистите означават, че иранският президент и конвоят са минали дистанцията сред Ходафарин и Тебриз. Раиси беше съпроводен от имама на петъчната молитва в Тебриз, външния министър Хосейн Амир-Абдолахян и други министри и висши чиновници.

Освен това екипът за избавяне и търсене не може да стигне до мястото, където хеликоптерът е направил твърдо кацане заради мъгла и неприятно време.

Изданието Tasnim съобщи, че е открито местоположението на кацналия хеликоптер.

„ Мястото на злополуката на хеликоптера, пренасящ президента и неговите спътници, е покрай село Узи, ситуирано в горите на Арсбаран “, споделиха публицистите.

Медиите означават, че този регион е един от най-труднодостъпните.

Припомняме, че на 19 май в медиите се появи информация, че хеликоптер, пренасящ президента на Иран Ибрахим Раиси, се е разрушил. По-специално конвоят на президента включвал три самолета, два от които направиха сполучливо кацане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР